Alpenfreaks voorjaarswandeling 2014

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Een bijeenkomst van een aantal freaks(met een positieve betekenis) die twee keer per jaar bij elkaar komen om een gezellige dag (en voor sommige een weekend) te hebben. De freaks zijn allemaal leden van het forum van de Alpenfreaks website en allemaal wandel- en Alpen liefhebber. Naast het hapje en drankje wordt er natuurlijk flink bijgepraat en gelachen. Maar natuurlijk staat er ook een wandeling op het programma. Deze keer zijn we in de Maas-Schwalme-Nette omgeving waar de organisatoren een ongeveer 15 km lange route hebben voorbereid. Met de auto onderweg naar het startpunt in Leuth (Nettetal) regende het nog even flink maar aangekomen op de startlocatie was het droog, en het is gelukkig ook de gehele dag droog gebleven, de weergoden waren ons gunstig gezind. De organisatoren hebben echt hun best gedaan om het iedereen super naar de zin te maken. De wandeling was niet te zwaar en volgens mij voor iedereen goed te doen, regelmatig werd de wandeling onderbroken voor het zoeken naar een geocache of een rustpunt voor een heerlijke hapje en drankje.
Kortom de wandeling samen met het zeer gezellige gezelschap was gewoon fantastisch. Tussen het kletsen door hebben we ook nog wat foto’s geschoten deze zijn te bekijken door te klikken op onderstaande foto. Rest ons alleen nog de organisatie te bedanken voor deze geweldige super georganiseerde dag.

AFVJ201400021140315

Het fotoalbum kun je het beste bekijken op een PC/Laptop, helaas zijn de foto’s (nog) niet goed zichtbaar op een mobieltje of tablet. Sorry !

Geplaatst op maart 17, 2014, in Wandelingen in Duitsland. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Plaats een reactie